Як тільки не називають інверторні генератори - «чудо-генератор», «балконна електростанція», «електромонтер», «квартирний помічник». Ніхто не очікував, що кожного українця цікавитиме цей раніше «друг туриста», а сьогодні – надійний помічник. У цих назвах - лагідних і захоплених - продемонстрована суть генератора-інвертора: так, він негабаритний, тихий і, справді, чудовий, ще й струм видає найвищої якості. Сьогодні його без проблем можна встановити на вентильованій поверхні навіть багатоповерхівки (важливо дотримуватися всіх правил щодо його експлуатації).

І ми, знаючи все про таке обладнання, додамо: так – не знайти комфортнішого, зручнішого та економнішого генератора, ніж

Генератор інверторний 5,5 Квт MaXpeedingRods MXR5500

Інверторний генератор 5,5 Квт MaXpeedingRods MXR5500 - це найкраще на сьогоднішній день джерело електроенергії, як резервне, так і постійне. Цей апарат є невеликою генераторною установкою на колесах (всього 52 кг), яка здатна виробляти максимально можливу високу якість електричної енергії, вдало перетворюючи її в стабільну напругу, яка не піддаватиметься перепадам. А саме: 5500 ват при запуску, 5000 ват при роботі, і працюватиме генератор - до 13 годин.

Вихідна частота струму в інверторній станції не залежить від обертів двигуна, і під малим навантаженням генератор працює на холостих обертах, скорочуючи витрату палива.

До того ж, генератор оснащений ECO режимом, що дозволяє зробити економічну витрату палива (ємність бака – 13,5 л) та знизити шум. Хоча рівень гучності 62 дБ просто ідеально підходить для аварійного живлення будинку, подорожей на колесах та багато іншого.

Часто інверторним генераторам надають назву «цифрові», оскільки вони є вдалим втіленням сучасності – століття цифри, діджиталізації, і до краю напхані різними електросхемами для регулювання.

Інверторний генератор 5,5 Квт MaXpeedingRods MXR5500 оснащений зручним електричним запуском, автоматичним захистом від низького рівня масла та перевантаження. А світлодіодний цифровий центр управління відображатиме вихідну напругу, рівень бензину та час роботи пристрою.

Переваги інверторного генератора

Невеликі, нешумні, екологічно чисті та надійні бензогенератори варто купувати, адже вони за багатьма показниками перевершують звичайні аналоги. Сьогодні інверторний генератор купують не лише  як резерв через відключення електрики, а й як стаціонарну електростанцію в місця, де немає доступу до енергопостачання.

Електрогенератор MaXpeedingRods MXR5500 буде незамінним для підзарядки телефонів та ноутбуків, освітлення, музичного фону, для живлення морозильної камери, грилю, кавомашини чи електрочайника.

Уточнюйте у наших менеджерів наявність, способи оплати та доставки. Забезпечення стабільної подачі електроенергії і компактність такого агрегату заслуговують на найвищу оцінку.

Купити Інверторний генератор 5,5 Квт MaXpeedingRods MXR5500