Компанія Касада за 25 років свого існування досягла численних високих результатів, які свідчать про її успішну діяльність та прагнення надавати якісні послуги та виробляти інноваційні товари.

Сьогодні Casada має глобальну присутність у понад 37 країнах світу!

Ми пропонуємо своїм користувачам товари, пов’язані зі здоров’ям і фітнесом.

Масажним виробам від Casada довіряють всі! 

Чим Касада може сміливо похвалитися?

  • Інноваційні продукти 

Протягом цих 25 років Касада постійно впроваджує нові продукти, які відповідають потребам клієнтів та відображають сучасні технологічні досягнення.

«Щоб з геніальних ідей виникли цінні продукти, 

потрібні пристрасть, час і чудове бачення»

Концепції продуктів і дизайн Casada характеризуються привабливою чіткістю. Постійна увага до якості з точки зору комфорту та довговічності є факторами загального результату. Постійному контролю підлягають функціональність, ергономічність і продуктивність. Створюються плани тестування та запускаються симуляції та функціональні тести з реальними користувачами обладнання на довговічність і продуктивність. Кожен тест виявляє недоліки або можливі вдосконалення, які призводять до оптимізації дизайну. Це постійне прагнення до досконалості у співпраці з відділом дизайну дозволяє компанії інтегрувати безперервний процес розробки у весь асортимент продукції.

  • Стійкий ріст

Кожен відповідає за свою роботу і є взірцем для інших. Ми працюємо з душею, мужністю та енергією для всієї команди. І як результат: Касада демонструє стабільне зростання і успішну експансію на різних ринках, що свідчить про впевненість та надійність бренду. 

Постійне прагнення до досконалості допомагає створювати найкращий продукт, відомий своїм естетичним дизайном, чудовими стандартами якості, довговічністю та функціональністю та простою у використанні, яку ви так цінуєте.

  • Лояльність клієнтів

Клієнт - наш центр уваги. Клієнт знаходиться в центрі всіх зусиль. Касада має широку базу даних клієнтів, які користуються її товарами протягом багатьох років. Наша мотивація — відповідати вашим очікуванням. 

  • Соціальна відповідальність

Компанія приділяє велику увагу соціальній відповідальності та сталим практикам, що сприяє створенню позитивного впливу на суспільство та довкілля.

У світі, де очікується незмінно висока продуктивність, важливо взяти тайм-аут, щоб ваше тіло і розум могли розслабитися. Завдяки ексклюзивному асортименту оздоровчих та масажних засобів від Casada ви можете насолоджуватися розслаблюючим масажем у комфорті власного дому та дарувати своєму тілу приємну свіжість.

Як Casada відзначатиме своє 25-річчя?

Для відзначення свого 25-річчя Касада планує розгорнути широкий спектр акцій та заходів, які будуть цікавими як новим, так і вже існуючим клієнтам.

Спеціальні акції та знижки

Подарунки для клієнтів

Онлайн-конкурси та розіграші

Тематичні святкування

Спеціальні заходи для працівників

Слідкуйте за новинами компанії на нашому сайті та у соцмережах, про місце зустрічі та час ми незабаром повідомимо.