Масажная подушка Miniwell Twist 2Go + Ремені Straps. Відмінний подарунок для чоловіків та жінок будь-якого віку. Призначений для масажу шиї, плечей та голови, але також можна використовувати і для масажу ступнів, гомілок, стегон та попереку – одним словом, універсальний масажер!

 Масажер для ніг CANOO V . Кайф у чистому вигляді! Що може бути краще після трудового дня, ніж посидіти у кріслі за читанням улюбленої книги чи переглядом телевізора, а ваші ноги насолоджуються масажем? Кілька режимів масажу та футуристичний дизайн – чудовий подарунок!

 Масажер для шиї Neck massager 2 Масажер для шиї – знахідка для страждаючих головним болем, шийними зажимами та іншими наслідками сидячої роботи. Цей легкий і недорогий шийний масажер стане чудовим помічником на шляху до здоров'я та краси.

 Роликовий масажер для обличчя та тіла Yamaguchi Face and Body 3D Roller – мрія багатьох дівчат! Роликові масажери зараз на піку популярності, тому якщо ви подаруєте такий подарунок, ваша дівчина буде точно дуже рада!

  Ультразвуковий зволожувач повітря Yamaguchi Cloud Відмінний подарунок, який покаже турботу та увагу. Підійде для подарунка батькам, родичам та друзям – зволожувач повітря – необхідний елемент у побуті, який дозволяє вдома дихати свіжим та чистим повітрям.

Якщо у вас виникли питання - сміливо пишіть або дзвоніть нам. Ми з радістю проконсультуємо з технічних питань та допоможемо визначитися з вибором. Купуйте подарунки від ТМ Casada та будьте впевнені в їх якості та неймовірному функціоналі!