На щастя, ми часто зараз чуємо відгуки військових на кшталт: “Під час обстрілу зі стрілецької зброї куля влучила у голову бійця, захищену шоломом. Куля не пробила шолом, боєць не отримав поранень.” Щасливі, що змогли допомогти уникнути смертельно небезпечного поранення в голову. Будемо продовжувати працювати, щоб також уникнути гострої потреби таких засобів захисту для військових ЗСУ. 

Шолом балістичний ACH NATO 3A (розмір L)

  

Українські військові дуже позитивно оцінюють балістичний шолом натівського зразка ACH NATO 3A, маємо інформацію про те, як саме ці шоломи врятували життя під час нічного чергування. 

«Куля увійшла під шолом, але голови не зачепила. Вихідний отвір кулі був біля маківки. Шолом я не застібав, адже від удару ремені фіксації переламали б мені шию. А так, шолом просто прийняв на себе кулю снайпера і злетів з голови. Думаю, мені пощастило.» - розповів військовий.

Кевларова каска 3А клас (розмір L)

«Під час обстрілу ми робили те, що повинні, – скромно каже боєць. – Кожен з бійців тримав свій сектор оборони. Я пересувався по окопу й у якусь мить мене зачепило. Спочатку на поранення не звернув уваги, адже було не до того. Після обстрілу продовжив нести службу. Проте через деякий час був вимушений звернутися по медичну допомогу. Хочу подякувати всім, хто був поруч у важку хвилину, – бойовим побратимам, медикам, небайдужим. Нічого страшного не сталося: одужаю, повернуся до свого рідного підрозділу й служитиму Україні. Проте життя врятував мені шолом.»

Балістичний шолом PASGT (Ізраїль) розмір L

Більшість людей за своєю природою схильні нехтувати правилами безпеки, ведуть себе безтурботно. Мало хто замислюється, що в будь-який момент може трапитися нещастя, і пошкодження голови мають особливо страшні наслідки. Все ж таки, варто усвідомити: одягнув захисний шолом - залишишся у більшій безпеці. 

Купити якісні шоломи балістичні, кевларові каски та будь-який інший таких необхідний захист >>>